Физиотерапевтични процедури

Терапевтичен комплекс DENTAL OPTIMA сертифициран по ISO 9001 ISO 13485 TÜV Germani

Лазерна терапия

Индикации за лечение с лазери в червения спектър с мощност до 25mW в стоматологията, има при комплексно лечение на стоматити,пародонтопатии, биологично лечение на пулпити, при периодонтити, алвеолити, абсцеси и флегмони, артрити и артрози на темпоро–мандибуларната става, сиалоаденити и сиалодохити, при невралгии и неврити, за стимулиране оздравителния процес при следоперативни рани и костни фрактури.

Електроодонтодиагностика

Изследването на електровъзбудимостта на зъбната пулпа подпомага диагностиката на различни заболявания–усложнен кариес, пулпити,некароза на пулпата, наличност на патологични процеси в периодонциума и избор на правилен лечебен метод. Може да се проследи протичането на някой патологични процеси /травми и фрактури на зъбите и челюстите/, да се преценят резултатите от биологичното лечение на пулпата и други.

Електрофореза и йонофореза

По своята същност те представляват лечебен метод на съчетано използване на електрически ток с различна честота и лекартсвени вещества. Комплексното действие на тези два фактора–фармакологичната активност на лекарственото средство и физическата активност на електрическия ток, обуславят сложните физикохимични и биологични процеси в организма, водещи до терапевтичния ефект–насищане на лигавицата с лекарствени разтвори и витамини, които оказват капиляроукрепващ ефект.

Вашият точен избор е нашия стил!

Запишете си час днес, а ние ще Ви дадем причина да се усмихнете!

Call Now Button