Услуги

Първа визита

Включва преценка на Вашите минали,съществуващи и потенциални здравни проблеми. Ще започнем с подробен преглед и попълване на амбулаторен картон. За по–добра диагностика и при необходимост ще Ви бъдат направени рентгенови снимки.

Естетична и козметична стоматология

Козметичната стоматология е името дадено за група от процедури, които се извършват, за да се създаде по-естетична, привлекателна усмивка. Козметичния зъболекар може да направи зъбите по-бели, да замести липсващи зъби, да поправи счупени зъби, чрез различни възможности на козметичната стоматология, включващи избелване на зъби, порцеланови фасети, бондинг, порцеланови корони и др.

Детска стоматология

За да подсигурите една страхотна усмивка и здрави зъби, Ви препоръчваме да посетите стоматолог веднага след като се появи първия зъб на Вашето дете. Благодарение на правилното образование за орално здраве и превантивната стоматологична грижа, Вие можете да помогнете на Вашето дете да избегне развитието на болезнените кариеси и възпалени венци, и усложненията в бъдеще.

Превантивна стоматология

Ранната диагностика е ключа, за да избегнем скъпото и усложнено стоматологично лечение. Профилактиката започва с контрол на плаката и зъбният камък – главната причина за кариеса и пародонталното заболяване. С редовни периодични стоматологични посещения, ние можем да лекуваме заболяванията на венците и зъбите в ранни стадии, преди състоянието да е станало необратимо. “Един грам профилактика се равнява на килограм лечение.”

Физиотерапевтични процедури

Динамичното развитие на денталната физиотерапевтична наука в последните години, бе обусловено от навлизанто на нова мощна електроника,интегрирана в компактен апарат с който разполагаме. Най–често това се изразява в прилагане на прецизно цифрово управление за дозиране на физикалните параметри, използване на различни по вид токове. В такъв вид апарат са реализирани различни лечебни методики, като лазерна терапия – в най–ефективния червен спектър, с изходна мощност до 25mW, йонофореза–електронна стерилизация, електрофореза – със стимулиращо и обезболяващо действие, както и електроодонтодиагностика – подпомагаща диагностиката на редица заболявания.

Допълнителни услуги

Всяка една услуга се заплаща поотделно!
Сваляне на стари корони и мостове със специален уред, сваляне (подмяна) на стари обтурации (пломби), временна пластмасова корона и фасета (поставят се върху изпилените зъби до поставяне на окончателната конструкция, за да се избегне дискомфорта), циментиране на разлепени корони и мостове (с различни цименти на различни цени), репаратура (поправка) на счупени протези, полиране и финиране на стари обтурации (пломби), локална, проводна, интралигаментарна и вътрепулпна анестезия (това са различни по методи упойки).

Вашият точен избор е нашия стил!

Запишете си час днес, а ние ще Ви дадем причина да се усмихнете!

Call Now Button