Стерилизация

Апаратура за автоклавиране (стерилизация) от ново поколение, гаранция за 100% сигурност!

Инструментите използвани за стоматологичното лечение са или за еднократна употреба или са стерилизирани с АВТОКЛАВ КЛАС B–най–висок в стоматологията.

Автоклавирането е стерилизация чрез пара с температура 121°С или 134°С и налягане. Това е много повече от изваряване и само топлинна стерилизация. Същата процедура на стерилизация се използва при големи операции в операционните зали на болници.

Стоматологичната практика на Д–р Мартин Цонев превишава установените норми и указания на стоматологичната индустрия за чистота, стерилизация и контрол върху инфекцията.

Всички инструменти са автоклавирани след като са опаковани в специални единични пакети за автоклавиране, които се отварят индивидуално пред всеки пациент. Инструментите в тези пакети могат да останат в стерилно състояние за месеци.

Съвременните изисквания за механична, биологична и химична обработка в съчетание с модерна стерилизация и индивидуално фолирани инструменти елиминират напълно риска от замърсявания и инфекции!

Ултразвукова ваничка за ензимно измиване на инструментите преди стерилизация (автоклавиране).

Предлагаме автоклавиране на всички видове медицински инструменти и консумативи със съответните документи – за козметични салони и други видове дейности.

Разтрвори за дезинфекция на инструменти и повърхности на фирмите:

Вашият точен избор е нашия стил!

Запишете си час днес, а ние ще Ви дадем причина да се усмихнете!

Call Now Button