Медицинска козметика от ново поколение

При нас предлагаме на пациентите голям избор на продукти от висок клас на водещата Швейцарска марка CURAPROX , доказала се като лидер в денталната медицина. Продукти и за най–изтънченият вкус!

Предимство

Ще Ви предложим на място индивидуална програма за най–правилно поддържане на Вашата усмивка у дома! След обстоен преглед Д–р Цонев ще отговори и препоръча най–подходящият за Вас и според нуждите Ви продукт!

Новото при четките е, че съдържат 5460 влакна със специално лазерно заоблени върхове и малка гъвкава глава. Обиконовените четки имат около 500 влакна (10 пъти по–малко), т.е много по–ефективна почистваща сила има Curaprox. Щадят венците и са нежни при докосване. Огъващите влакна са специално проектирани да осигуряват лесен достъп навсякъде. Елегантна осмоъгълна дръжка за удобна манипулация по време на четкане под всякъкъв ъгъл.

Четки за междузъбното пространство (интердентални четки) – отсраняват остатъците от плака и храна между зъбите нежно и деликатно. Предлагаме ги на бройка и в компактни (джобни) комплекти с изискан дизаин и за най–претенциозните.

За Вашето дете предлагаме CURAbaby (бебешка чесалка). Стимулира неговите сетива–визуално, слухово и осезателно. Те намаляват болката от поникването на бебешките зъбки, като ускоряват циркулацията на кръвта и слюноотделянето. Произведени са от биосъвместим нечуплив материал. Предлагаме ги в комплекти и с детска четка за зъби в розов и син цвят.

Таблетки показващи неизмитите места по зъбите за домошни условия. Веднага визуализират плаката (причинител на повечето заболявания в устата) по зъбите, след което бързо се отмиват и са подходящи за всяка възраст. Така знаете къде трябва да наблегнете при измиване на зъбите

Голям избор на пасти за зъби с различни проценти в състава предписани само според Вашите нужди за определен период.

Светът на Curaprox във Вашият дом! Щастливи хора за цял живот!

Поддържане на по–бяла усмивка у дома след професионално избелване в кабинет. Разнообразни маркови продукти,които ще Ви предложим на място!

Електрически четки на BRAUN–ORAL B с нова уникална ултразвукова високочестотна почистваща система по каталог – със резервоар за вода за уста или за други изплакващи течности в домашни условия

Вашият точен избор е нашия стил!

Запишете си час днес, а ние ще Ви дадем причина да се усмихнете!

Call Now Button